Цими днями скандальне подружжя Меган Маркл та Принц Гаррі відвідали конференцію з питань гендерної рівності. Однак, і цього разу не обійшлося без бурхливого обговорення. Відтак, герцогиня вдягнула шкіряну спідницю, яка й викликала ажіотаж.

Як відомо, 25 жовтня, герцоги Сассекські відвідали Віндзорський замок. Причиною цього стала кругова нарада стосовно гендерної рівності. А так, як Меган Маркл являється однією із найвідоміших феміністок, вона не змогла пропустити такий захід, тим паче, що воно проходило в одному з королівських палаців.

Відтак, невістка Єлизавети ІІ склала візит до Віндзорського замку у стильній шкіряній сітці до коліна від Hugo Boss, яка була червоного кольору. На "верх" Маркл обрала кофтову кольору марсала з V-подібним вирізом та туфлі-човники.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Підкреслимо, буквально кілька днів тому, королева Летиція здійснила офіційний вихід у такій самій спідниці.

Нагадаємо, Меган Маркл змінила колір волосся.

Як повідомляв портал Знай.uа, Єлизавета II "викинула" Меган Маркл і принца Гаррі з палацу.

Також портал Знай.ua писав, весільний поцілунок принцеси Діани і принца Чарльза визнали культовим.