У Республіці Алтай місцеві мешканці побачили дивне явище. Відтак, вони зафіксували велику дивну кулю, яка світилася та зависла над деревами. Зауважимо, що світло від невідомого об'єкту було настілки потужне, що його було видно на кілька кілометрів.

Як відомо у Республіці Алтай наразі проходять зйомки фільму про перевал Дятлова. Відтак, кіногрупа працює в околицях сіл Чемал, Елекмонар і Семінського перевалу. Щоправда, про це не знали місцеві мешканці, та переплутати кулю, яка була потрібна для зйомок, з НЛО.

Туристи, фото - paranormal-news
Туристи, фото - paranormal-news

"Спостерігав дивне явище, куля, що світиться діаметром метрів 30 повисла над кронами дерев. Ніяких дій куля не здійснював. Ми з батьком припустили, що це НЛО. Так як в тому районі немає жодних будівель, ліхтарів.",- пишуть в соцмережах люди.

Пізніше їх все ж заспокоїли, в Міністерстві культури Республіки Алтай підтвердили, що з 19 жовтня до 15 листопада дійсно проходять зйомки фільму з робочою назвою "Перевал Дятлова".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, у самому містичному місці світу знайшли щось гірше Чорнобиля.

Як повідомляв Знай. ua, сестра Дятлова вперше перервала мовчання.

Також Знай. ua писав, що на перевалі Дятлова знайшли головну зачіпку.