Дружина принца Гаррі Меган Маркл спровокувала хвилю чуток про "цікаве положення". Британці почали підозрювати, що герцогиня Сассекська чекає другу дитину.
Після святкування Дня Пам'яті в королівському Альберт-Холі у пресі появилася світлина Меган, яка й стала причиною чуток. На святкування Дня пам'яті дружина принца Гаррі зробила специфічний жест, який і викликав підозри щодо другої вагітності Маркл.

Меган Маркл та принц Гаррі, Instagram
Меган Маркл та принц Гаррі, Instagram

В той вечір багато хто замітив, що Меган Маркл не прибирала руку з живота — такий жест часто використовують майбутні матусі. І сама герцогиня використовувала таке положення рук, коли чекала свого первістка Арчі. Меган навіть позувала у такій позі протягом всієї вагітності.

Крім цього у британській пресі появилася інформація, начебто принц Гаррі почав цікавитися секретами виховання погодків. На нещодавній зустрічі онук королеви розпитував офіцерських дружин про те, як їм вдається управлятися з двома маленькими дітьми.

Меган Маркk та Принц Гаррі, TACC
Меган Маркk та Принц Гаррі, TACC

На захід присвячений Дню пам'яті герцогиня Сассекска прийшла у чорному платті Erdem, об'ємна спідниця якого цілком могла б приховати невеликий животик. Також відмітили, що фігура 38-річної дружини Гаррі виглядає більш округлою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Та всупереч всім переліченим ознакам, що можуть вказувати на вагітність Меган, існує думка, що герцогиня всього-на-всього звикла до такого положення рук під час недавньої вагітності. А фасон сукні може пояснюватися тим, що герцогиня намагалася приховати недоліки своєї фігури.

Батьками Гаррі і Меган стали зовсім недавно, їхньому малюку Арчі нещодавно виповнилося пів року.

Меган Маркл та принц Гаррі, Instagram
Меган Маркл та принц Гаррі, Instagram

Меган Маркл, Instagram
Меган Маркл, Instagram

Британська королівська родина, Instagram
Британська королівська родина, Instagram

Нагадаємо, раніше Меган Маркл і принц Гаррі отримали несподіваного союзника

Як повідомляв портал "Знай.ua", сину Меган Маркл та принца Гаррі виповнилося пів року

Також "Знай.ua" писав, що королева Єлизавета відмовилася від хутряного одягу