Меган Маркл і принц Гаррі планують відвідати службу "Поле пам’яті" в Вестмінстерському абатстві в четвер разом із герцогинею Корнуольською Каміллою.

Наразі принц Чарльз і Камілла не коментували документальний фільм про Гаррі та Меган, але відомо, що герцогиня Корнуольська підтримувала пару і була для них опорою у складний час, пише видання Express.

Меган Маркл, Getty
Меган Маркл, Getty

"Вона не хоче бачити, що хтось бореться, вона любить Меган і може бути дуже хорошим союзником", - пише британське видання. Британська преса

В цей час Камілла підтримувала зв'язок з Гаррі та Меган. Герцогиня відома тим, що керується сімейною політикою і не вплутується в особисте життя Вільяма та Гаррі. Крім того Каміллу знають, як особу з щирою та співчутливою натурою.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Королівський біограф Саллі Беделл Сміт стверджує, що герцогиня Корнуольська знаходиться в унікальній позиції, оскільки може порадити й навіть допомогти Меган. Камілла, як ніхто інший з королівської родини, зіткнулася з великою кількістю уваги в ЗМІ. Свого часу герцогиня потрапила під приціл британських ЗМІ, але була досить мудрою, щоб вийти "сухою із води".

Принц Чарльз і герцогиня Корнуольська Камілла, Getty Image
Принц Чарльз і герцогиня Корнуольська Камілла, Getty

"На одному етапі таблоїди ні про кого більше не писали, лиш про Каміллу, але вона була досить прониклива, щоб знати, що антагонізм ні до чого доброго не доведе", - говорить королівський біограф. Саллі Беделл Сміт

Саллі Беделл Сміт вважає, що Камілла може легко співпереживати Меган через те, що вона пережила в ЗМІ. Преса була найбільше націлена на Каміллу коли тексти її телефонних розмов з Чарльзом просочилися до преси в 1993 році. Проте їхні стосунки вижили, і Камілла стала членом королівської родини після одруження з Чарльзом у 2005 році.

Меган Маркл і герцогиня Корнуольська Камілла, Getty Image
Меган Маркл і герцогиня Корнуольська Камілла, Getty Image

Біограф вважає, що Меган могла б навчитися багато чому у Каміли, передусім відносинам з пресою. Повідомляється, що у королівській родині були здивовані словами Меган, сказаними у документальному фільмі, що ніхто не цікавився, чи вона в порядку через про конфлікти з пресою.

Як відомо, принц Чарльз доклав зусиль, щоб підтримувати тісні стосунки з парою і запросив їх на відпочинок до Шотландії з ним минулого року. Кейт, герцогиня Кембриджська, також вважає, що контактувала з Меган з моменту виходу в ефір документального фільму, і робить все можливе, щоб налагодити кращі стосунки між двома парами.

Очікується, що королівська "четвірка" вперше після виходу фільму зустрінеться разом на недільній службі пам'яті в Сенотафі в Уайтхоллі.

Меган Маркл, ITV
Меган Маркл, ITV

Нагадаємо, раніше королева Єлизавета II відмовилася від хутряного одягу

Як повідомляв портал "Знай.ua", принци Вільям і Гаррі об'єднаються заради святої мети

Також "Знай.ua" писав, що сину Гаррі і Меган виповнилося шість місяців