Кейт і Вільям повертаються до королівського обов'язку після подорожі Пакистаном. Королівська пара насолоджувалася короткою перервою після приїзду та проводила час зі своїми дітьми.

У четвер герцоги Кембриджські візьмуть участь у відкритті нової благодійної організації в Лондоні St-Martin-in-the-Fields. Національний трест з надзвичайних ситуацій був створений для допомогти службам надзвичайних ситуацій та іншим організаціям в реагуванні на катастрофи у Великобританії. Про це пише видання Express.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон, Getty
Принц Вільям і Кейт Міддлтон, Getty

Благодійна організація була започаткована після трагічної пожежі в Гренфел-Вежі та різних терактів, які відбулися в Лондоні та Манчестері протягом останніх кількох років. У рамках акції Вільям і Кейт зустрінуться з людьми, які вижили в результаті теракту на Вестмінстерському мосту. Герцоги допомагають потерпілим з 2017 року.

У суботу відбудеться фестиваль пам’яті в Королівському Альберт-Холі, на якому очікується присутність Кейт Міддлтон з принцом Вільямом та Меган Маркл з принцом Гаррі. Опісля герцоги Кембриджські та Сассекські разом візьмуть участь у Службі пам’яті.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Герцоги Кембриджські і Сассекські, Getty
Герцоги Кембриджські і Сассекські, Getty

Ця подія стане першою, на якій появляться обидва принци з дружинами після виходу документального фільму ITV "Гаррі та Меган: Африканська подорож". В інтерв’ю з Томом Бредбі Гаррі натякнув, що його стосунки з братом Вільямом були дещо напруженими.

Нагадаємо, раніше повідомили, що відбудеться спільний вихід герцогів Сассекських та Кембриджських

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кейт Міддлтон змінилася до невпізнання

Також "Знай.ua" писав, як Кейт Міддлтон завоювала беззаперечний авторитет у королівській родині