Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон після одруження з принцом Вільямом отримала беззаперечний авторитет у монаршій родині. Запорукою успішного прийняття Кейт у сім'ю Єлизавети II було в першу чергу її хороше виховання.

Завдяки своєму вихованню Кейт Міддлтон зуміла впоратися з труднощами життя у королівській родині. Королівський експерт Інгрід Сьюард стверджує, що британська королева Єлизавета II була в захваті від союзу Вільяма та Кейт.

Кейт Міддлтон і принц Вільям

Королева бачила проблеми, викликані відсутністю стабільного сімейного життя у Діани та Сари Ферг'юсон - колишньої дружини її сина принца Ендрю. Водночас Кейт, хоч і була простою дівчиною, але мала необхідну підтримку сім'ї для того, щоб стати достойною королівської родини.

Обидві колишні невістки Єлизавети II відчували себе нелюбими і невпевненими, коли їх матері втекли з родинного гнізда. Саме ця невпевненість, на думку експерта завадила парам впоратися з тиском у королівській сім'ї.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Кейт Міддлтон і принц Вільям

Місцева преса опублікувала зізнання Сари Фергюсон, яка звинуватила себе у рішенні своєї матері залишити сім'ю і відчувала себе "товстою, непривабливою і негідною королівської посади".

Принцеса Діана зізналася міс Сьюард, що "не могла себе змусити зустрітися з публікою, якщо у той день в пресі було написано про неї щось неприємне". Інгрід Сьюард зауважила, що попри свою популярність Діана відчувала себе негідною всякого захоплення і пов'язувала це зі своїм дитинством.

Королівська родина

На противагу їм, сімейне виховання герцогині Кембриджської, хоча і засновувалося на більш скромних традиціях, проте воно ґрунтувалося на більш міцні й більш надійних засадах. Мама Кейт, Керол, яка в 1987 році заснувала досить успішний бізнес під назвою Party Pieces, була рушійною силою в родині.

Бізнес дозволив сім'ї Міддлтон відправити своїх дітей у найкращі школи. Незважаючи на свої ділові зобов'язання, Керол Міддлтон присвятила себе вихованню своїх дітей, щосили намагаючись забезпечити їм необхідну підтримку і любов. Саме відданість сім'ї Кейт привернула Вільяма до неї. Експерт Інгрід Сьюард написала про це у своїй книзі:

Кейт Міддлтон і принц Вільям

"Вона змогла дати йому те, чого йому не вистачало після смерті його матері — звичайне сімейне життя без тиску призначень і заручин, які мав його власний батько", - пише експерт. Інгрід Сьюард

Після одруження з Кейт Вільям почав проводити багато часу з Міддлтонам, які одразу ж стали почесними гостями у домі герцогів Кембриджських. На знак довіри й поваги, якою користується Кейт в королівській сім'ї, їй було доручено налагодити зв'язок з Меган і Гаррі.

"Кетрін сказала Меган, що кожна королівська особа, в тому числі і вона сама, проходить через неприємності з пресою, але головне — вчитися на помилках, рухатися далі і пройти через це", - написала експерт. Інгрід Сьюард

Батьки Кейт Міддлтон


Нагадаємо, раніше принц Гаррі і Меган Маркл зважилися на радикальні дії проти популярних британських таблоїдів

Як повідомляв портал "Знай.ua", члени британського парламенту написали лист в підтримку Меган Маркл

Також "Знай.ua" писав, що стало відомо, чи відбудеться спільний вихід герцогів Сассекських та Кембриджських