Герцоги Сассекские продовжують боротьбу з пресою через конфлікт, який виник між ними британським ЗМІ. Принц Гаррі подав в суд на британський таблоїд, на що отримав неоднозначну реакцію суспільства.
Багато британців підтримують Гаррі та Меган у боротьбі проти цькування з боку журналістів, інші ж — не схвалюють такі дії герцогів Сассекських. Нещодавно Маган Маркл підтримали представники британського парламенту.

Меган Маркл та принц Гаррі продовжують боротися з цькуванням преси

72 жінки-депутати написали відкритий лист на підтримку герцогині. В Twitter з'явилося повідомлення Холлі Лінч, яка очолює Лейбористську партію:

"Жінки-депутати від усіх політичних партій відкинули в сторону всі свої розбіжності, щоб висловити свою солідарність з герцогинею Сассекскою. У деяких випадках статті та заголовки в ЗМІ були вторгненням у ваше приватне життя і намагалися кинути тінь на вас без причини. Жінки-члени парламенту підтримують вас. Не можна допустити, щоб це залишилося безкарним" Холлі Лінч


Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше британська королева Єлизавета II та принц Філіп скоро відзначатимуть 72-річчя подружнього життя

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, чи відбудеться спільний вихід герцогів Сассекських та Кембриджських

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл вразила виступом на саміті у лондонському Альберт-холі