Принц Гаррі і Меган Маркл зважилися на радикальні дії проти популярних британських таблоїдів та подали на них в суд. Після цього герцоги Сассекские опинилися в епіцентрі скандалу.

Принц Гаррі і Меган Маркл звинувачують журналістів у тому, що вони не поважають приватне життя герцогів Сассекських, порушують особисті кордони та діють всупереч британському закону. Про це повідомляє видання Politeka.

Принц Гаррі та Меган Маркл

Нещодавно вийшов документальний фільм "Гаррі і Меган: африканська подорож", в якому подружжя розповіло про ситуацію з британськими ЗМІ. Такі одкровення та протистояння із пресою не були схвалені у королівському палаці. Крім того, багато британців не підтримали Гаррі та Меган, вважаючи, що монарші особи повинні бути готовими до надмірної уваги з боку журналістів.

Проте багато мешканців Туманного Альбіону все ж стали на сторону герцогів Сассекських, в тому числі і деякі політики. Вони підтримали бажання Гаррі та Меган відстояти своє право на особисте життя.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Принц Гаррі та Меган Маркл

Пару підтримали 72 представниці британського парламенту, які опублікували в Twitter лист підтримки для принца Гаррі і Меган Маркл.

"Жінки-члени Парламенту підтримують вас у тому, що не можна допустити, щоб це залишилося без покарання", – йдеться у повідомленні голови Лейбористської партії Холлі Лінч. Холі Лінч

Принц Гаррі та Меган Маркл

Принц Гаррі подав в суд на видання Тһе Sun і Daily Mirror, герцог стверджує, що журналісти прослуховували його телефон. Меган Маркл заявила про "порушення політики конфіденційності королівської сім'ї", коли в Mail on Sunday опублікували її листування з батьком.

"Ми віримо у свободу ЗМІ і об'єктивну, правдиву журналістику… Але моя дружина стала однією з нових жертв британських таблоїдів, які розпалюють кампанії проти приватних осіб, не думаючи про наслідки", – заявив Гаррі. Принц Гаррі

У свою чергу журналісти дії герцогів назвали "тотальною війною".

Нагадаємо, раніше британська королева Єлизавета II та принц Філіп скоро відзначатимуть 72-річчя подружнього життя

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, чи відбудеться спільний вихід герцогів Сассекських та Кембриджських

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл вразила виступом на саміті у лондонському Альберт-холі