Син принца Гаррі і Меган Маркл - Гаррі, росте не по днях, а по годинах. Йому вже 6 місяців.

Інсайдер розповів виданню Us Weekly, як росте і розвивається малюк Арчі: "Він міцний малюк і ясно як білий день, що він супер-розумний. Він вже може сидіти сам, перевертатися і починає повзати. Поки ще не може говорити, але намагається".

Інсайдер говорить, що, швидше за все, першим словом малюка буде "тато", він пояснює: "Коли Гаррі заходить в кімнату, Арчі відразу радіє, тягне ручки, ніби каже: "Візьми мене на руки". Очевидно, Арчі буде душею компанії. Йому подобається бути з іншими людьми".

Принц Гаррі, Меган Маркл і Арчі, Telegraph
Принц Гаррі, Меган Маркл і Арчі, Telegraph

Інсайдер додає, що Арчі "настільки щаслива дитина", що він "рідко плаче". Інсайдер розповідає: "Йому цікаво все навколо, і він намагається взаємодіяти з іншими людьми. Йому подобається, коли його розважають. Але він не примхливий - він не проти побути у друзів Гаррі і Меган і не буде влаштовувати істерику".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Принц Гаррі з Меган Маркл і їхнім сином Арчі
Принц Гаррі з Меган Маркл і їхнім сином Арчі

За словами інсайдера: "Було часи, коли вони (Меган і принц Гаррі, - ред.) сварилися через кожну дрібницю, тому що вони були настільки втомлені. Але тепер... в їхньому шлюбі менше напруги. Вони можуть проводити час разом і насолоджуватися один одним".

Нагадаємо, раніше принци Гаррі та Вільям об'єднаються заради святої мети: що "примирить" ворогуючих герцогів.

Також Знай.uа писав, що Меган Маркл зрадила королівські традиції: хотіла б це зробити....

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Меган Маркл і принц Гаррі закинуть королівські обов'язки: що будуть робити улюбленці публіки.