Меган Маркл і принц Гаррі будуть відпочивати від королівських обов'язків, починаючи з наступного тижня. Святкування Дня пам'яті стане останнім публічним заходом принца Гаррі і герцогині Меган до Різдва, передає BAZAAR.

Герцог і герцогиня Сассексская планують відпочити від своїх королівських обов'язків після своїх робочих заходів у найближчі дні, які включають відвідування Поля пам'яті 7 листопада, щорічного Фестивалю пам'яті Королівського британського легіону 9 листопада, і День поминання 10 листопада.

Хоча офіційні дати перерви Гаррі і Меган ще не підтверджені, очікується, що пара повернеться до публіки на Різдво. Зазвичай королівські сім'ї відпочивають серпневий місяць, але оскільки в цей час пара продовжувала працювати, їх перерва починається на наступному тижні.

Вони також проведуть велику частину свого вільного часу в Сполучених Штатах. Раніше повідомлялося, що вони проведуть перший день подяки свого сина Арчі Маунтбэттена-Віндзора в рідній країні Меган.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Джерело повідомляє BAZAAR.com: "Вони планують провести час всією сім'єю під час свого першого відпустки в цьому році".

В інтерв'ю з Томом Брэдби з ITV Меган розповіла про вразливою ситуації, в якій вона опинилася, будучи об'єктом бульварних пліток.

Нагадаємо, Меган Маркл зустрілася з жінками, страдавшими від насильства.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл після війни з жовтою пресою зробила відверте зізнання.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл поділилася самим великим секретом на відкриття кондитерської.