Кажуть, герцогиня відчула себе "самотньою" та "ізольованою" під час вагітності з Арчі, і тепер вирішила не повторювати цей досвід, пише Еxpress. Раптом станеться друга вагіність, вона планує народити майбутню дитину в Лос-Анджелесі, де вона буде оточена родиною та друзями. Меган і Гаррі вже планують другу дитину номер два.

Меган Маркл і принц Гаррі, Hellomagazine
Меган Маркл і принц Гаррі, Hellomagazine

"Меган уже сказала друзям, що, коли вона виноситиме наступну дитину, вона хотіла б це зробити в Лос-Анджелесі, де вона народилася і жила. Вона сказала, що вагітна у Великобританії без сім'ї та друзів відчуває себе неймовірно самотньо і некомфортно", - сказало джерело.

Герцог і герцогиня Сассекські збираються взяти на шість тижнів перерву від королівських обов'язків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл

За цей час вони планують провести деякий час з матір'ю Меган, Дорією Рагланд.

Королівський інсайдер пояснив, що Меган хотіла певного часу відмовитись від своїх службових обов'язків та якісного часу, щоб зв’язатися з Арчі.

"Меган хоче провести перші три місяці після народження вдома в Лос-Анджелесі з Дорією і зв'язатись з дитиною далеко від сторонніх очей. Це місце, яке вона називає домом, врешті-решт, що, за її словами, є життєво важливим для її психічного здоров'я", - додало джерело.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон і Меган Маркл змусять помиритися заради головної дати Британії.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що діється в королівській родині, Меган Маркл і Кейт Мідллтон доклали руку.