Королівським шанувальникам було цікаво побачити, як відбуватиметься поєднання принца Гаррі, Меган Маркл, принца Вільяма та Кейт Міддлтон, коли вони будуть разом на щорічному фестивалі пам’яті британських легіонів у Королівському Альберт-Холі в Лондоні 9 листопада, пише Сheatsheet.

Королівська четвірка не мала щасливого возз'єднання, але не через чутки.

Кейт Міддлтон та Меган Маркл
Кейт Міддлтон та Меган Маркл
Кейт Міддлтон і Меган Маркл, фото з архіву Знай.ua

Принц Гаррі та Маркл та принц Вільям та Міддлтон не спілкувались на церемонії пам'яті, але не через якусь напругу. Принц Гаррі та Маркл сиділи за прем'єр-міністром Борисом Джонсоном та його дівчиною Керрі, а Вільям та Міддлтон сиділи біля королеви.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Кейт Міддлтон і Меган Маркл
Кейт Міддлтон і Меган Маркл
Кейт Міддлтон і Меган Маркл, фото з архіву Знай.ua

Пари також приїжджали окремо, що не є звичайним, як це прийнято, щоб рояли приїжджали в порядку черговості перед тими подіями. Королівський експерт Кеті Ніколл пояснила організацію сидіння для ЄТ, поділившись: "Якщо мова йде про жінок-членів її сім'ї, королева буде зв'язана двома жінками - Камілою, майбутньою королевою та Кейт, королевою після Каміли, і це це королівський протокол".

Ніколл додав: "Це королівська ієрархія, і той факт, що Меган була на окремому балконі, не був їй прихильником ... це просто так".

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі чекають на другу дитину: герцогиня Сассекська видала себе.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сину Меган Маркл та принца Гаррі виповнилося пів року.