37-річна дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон знову затвердила за собою звання трендсеттера. А все тому, що всесвітньо відомі бренди почали масово впроваджувати аксесуар герцогині Кембриджської в свої нові колекції.

У липні Меган Маркл і принц Гаррі хрестили свого первістка Арчі. Міддлтон прийшла на урочисту церемонію в розкішній рожевій сукні від Stella McCartney і коралових туфлях-човниках. Волосся герцогині прикрасила плетена пов'язка з оксамиту від Juliette Botterill.

Хрестини Арчі, instagram.com/sussexroyal
Хрестини Арчі, instagram.com/sussexroyal

Варто відзначити, що незвичайний аксесуар дуже сподобався шанувальникам королівської сім'ї, а британська преса назвала вибір герцогині Кембриджської свіжим модним рішенням.

Таку пов'язку можна придбати за 340 фунтів стерлінгів. Інші компанії підхопили ідею і випустили схожі прикраси, але за меншу ціну. Наприклад, в Zara аксесуар як у дружини принца Вільяма пропонують купити за 12 фунтів стерлінгів, а в Oliver Bonas – за 19.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Хрестини Арчі, instagram.com/sussexroyal
Хрестини Арчі, instagram.com/sussexroyal

Нагадаємо, що принц Гаррі, Меган Маркл і принц Вільям, Кейт Міддлтон не спілкувалися на церемонії пам'яті британських легіонів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Єлизавета II і Кейт Міддлтон без Меган Маркл з'явилися на публіці в жалобній одежі.

Також портал Знай.uа писав, що принц Вільям поскаржився на важке життя багатодітного батька.