Меган Маркл та принц Гаррі викликали додаткові роздуми серед шанувальників, мовляв вони могли планувати народити другу дитину в наступному році.

Меган Маркл і герцогиня Корнуольська Камілла, Getty Image
Меган Маркл і герцогиня Корнуольська Камілла, Getty Image

Букмекерські контори оголосили, що пара тепер не має шансів на те, щоб дати Арчі братику чи сестрі до кінця 2020 року. Герцог та герцогиня Сассекська здійснили несподіваний візит до дружин армії на заході пам'яті у Віндзорі минулого тижня.

Потенційний натяк повідомили, коли Ладброкс оголосив, що Гаррі та Меган зараз розширюють свою родину в наступному році.

Меган Маркл, Instagram
Меган Маркл, Instagram

Популярні новини зараз
Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Букмекери пропонують шанси всього на 1/2, що сім'я привітає нового члена світу у кінці 2020 року.

"Королівські вболівальники зрадіють, якщо герцог і герцогиня оголосять, що незабаром знову почують стуканину крихітних ніг і Арчі стане старшим братом", - сказала Джессіка О'Рейлі від Ladbrokes.

Вони були присутні на заході, щоб показати свою підтримку військовим дружинам та сім'ям, партнерів яких розміщено за кордоном. Під час спілкування з однією такою дружиною Гаррі, можливо, упустив натяк, що він із Меган планують надати Арчі рідного брата.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі чекають на другу дитину: герцогиня Сассекська видала себе.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сину Меган Маркл та принца Гаррі виповнилося пів року.

Також "Знай.ua" писав, що королева Єлизавета II вразила своїм вчинком весь світ: 93 роки - не перешкода.