В російському Челябінську обговорюють новий термінал місцевого аеропорту, який повинен мати ім'я Ігоря Курчатова. Але щось пішло не так і працівники встановили вивіску на половину зі словом "Ігор". Фотографія цього "шедевра" з'явилася на instagram-сторінці "Челябінський урбаніст". І все було б дуже смішно, якби не опис під фото, де говориться, що ремонт в аеропорту і навколо нього зроблено дуже і дуже погано.

Користувачі соцмережі не залишили без уваги "Ігоря" і почали обговорювати новий фасад, вправляючись у дотепності. "Діра дірою", "Курчатов" напишуть з торця?", "Ігор?", "І там примудрилися розікрасти все", "Черговий сарай", "Вже писали тут, що в даному випадку Ігор – це діагноз?", "У такий аеропорт хочеться зайти, щоб відлетіти подалі й назавжди", "Ігор, чому мені так соромно?", - пишуть в коментарях до фото.

Челябінський аеропорт, Instagram
Челябінський аеропорт, Instagram

Нагадаємо, в одеському аеропорту затримали головоріза Путіна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що авіакомпанії можуть відібрати ручну поклажу пасажирів.

Також портал "Знай.иа" писав, що у запорізькому аеропорту пес внюхав "чорну" валюту.