Цими днями на Францію нагрянув страшний снігопад, який залишив без електроенергії понад 200 тисяч будинків у південно-східних районах країни. Зі слів місцевих мешканці, такого буйства стихії вони не бачили щонайменше 20 років, повідомляє телеканал BFMTV.

Снігопад у Франції, фото - РТБ
Снігопад у Франції, фото - РТБ

Як відзначається, найсильніше постраждали мешканці департаментів Дром, Ардеш, Ізер і Рон. Адже, через велику кількість мокрого снігу почали ламатися дерева та падати прямісінько на лінії електропередач. Окрім цього, є і загиблі - в Ізері дерево придавило 63-річного чоловіка, який намагався розчистити дорогу від снігу.

Снігопад у Франції, фото - РТБ
Снігопад у Франції, фото - РТБ

А вже між Греноблем і Ліоном в заметах застряг пасажирський поїзд, який змогли врятувати від снігового "полону" лише рятувальники, яким довелося екстрено евакуювати всіх пасажирів. Наразі у кількох регіонах оголошено помаранчевий рівень небезпеки, так як крім сильного снігопаду, на дорогах ожеледь.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Снігопад у Франції, фото - РТБ
Снігопад у Франції, фото - РТБ

Нагадаємо, у Києві банда малоліток побила охоронця: жорстока розправа потрапила на відео.

Як повідомляв Знай.uа, Sonya Kay перекрила вулиці в Києві, вибрик хуліганки зловила камера: "Обожнюю робити це...".

Також Знай.uа писав, Пальчевський розгадав "план Б" Зеленського: Гончарука замінить...