Стало відомо, що учасники акції протесту разом з деякими опозиціонерами провели всю ніч у наметах на проспекті Руставелі в грузинській столиці Тбілісі. Про це повідомляє "Грузія Online".

Протест в Грузії

Так, основна вимога протестуючих є призначення дострокових парламентських виборів за пропорційною системою. Вони заявляють, що не зрушити з місця доти, поки уряд не піде на поступки.

Протест в Грузії

У п'ятницю, 15 листопада, на проспекті Руставелі пройшли масові акції протесту, які почалися напередодні після того, як депутати провалили голосування за реформу виборчої системи. Під будівлею парламенту влаштувало протест громадський рух під назвою "Соромно!", в результаті літніх акцій якого влада дала обіцянку про перехід на пропорційну систему.

Популярні новини зараз
Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе
Показати ще

Протест в Грузії

Нагадаємо, що під Верховною Радою зібралися працівники освіти, які вимагають від уряду, щоб ті звернули увагу на науку і педагогічну діяльність.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чилі охопили масові протести — люди вийшли на вулиці проти підвищення цін на проїзд в метро.

Також портал Знай.ua писав, що під Офісом Президента розпочалася акція протесту, яку організувала профспілка залізничників і транспортних будівельників України.