16 листопада у Всеволожському районі Ленінградської області, Росія, приватний літак NG-4 здійснив аварійну посадку посеред житлового сектора після того, як відмовив двигун. Повідомляється, що постраждала пасажирка, яка перебувала на борту літака.

Падіння літака, 47news
Падіння літака, 47news

На ґрунт біля житлового масиву Кар'єр-Мяглово приблизно о 13:30 літак здійснив аварійну посадку - в 10 км від аеродрому в Манушкіно, звідки він вилетів. Літак з'їхав з ґрунтовки, врізався і протаранив паркан на території одного з приватних будинків.

Падіння літака, 47news
Падіння літака, 47news

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє очевидець Олексій, пілот намагався уникнути падіння на житловий будинок, тому єдиним виходом залишилося здійснити посадку на ґрунт:

"Говорить (пілот, - ред.), заглох двигун, а оскільки летів над котеджами, то намагався уникнути падіння на житлові споруди, ось і пішов у паркан. Сам живий, відразу став на аеродром дзвонити, звідки злетів. Пасажирка начебто була, її відвезли на швидкій. Навколо бензином пахне."

Падіння літака, 47news
Падіння літака, 47news

На місце події виїхали співробітники МНС по Ленінградській області, серед місцевих постраждалих немає.

Як повідомляється, літак NG-4, з яким сталася НП, зазвичай використовується в якості навчального. На ньому пілотів вчать здійснювати маршрутні і прогулянкові польоти. Акробатичні піруети на ньому не роблять.

Нагадаємо, раніше зустрів смерть з "кухарем Путіна": в таємничій аварії в Конго загинув льотчик з Вінниччини.

Також Знай.uа писав, що аварійна посадка літака мало не забрала життя десятка людей: авіалайнер повис над водою, фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Німеччині розбився американський винищувач F-16: перші кадри.