Вранці 17 листопада з'явилася інформація, що в Митищах в Підмосков'ї, Росія, на 43-річного пішохода напав з ножем 68-річний водій. Постраждалий чоловік загинув від отриманих травм.

Пішоходи, Правда Гомель
Пішоходи, Правда Гомель

Як повідомляється, пішохід переходив дорогу, не дотримуючись правил ПДР, і цим заважав водієві проїхати далі. Водій вихопив ніж і напав на пішохода. Удар ножем прийшовся загиблому в шию, як передає ДСУ СКР по Московській області.

Виявилося, що водій є місцевим підприємцем. В даний момент його затримали і допитують:

ДПС, Time56
ДПС, Time56

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"В даний час підозрюваний затриманий. Їм опинився 68-річний місцевий підприємець. Зараз його допитує слідчий. Проводиться комплекс слідчих дій, спрямованих на встановлення всіх обставин події"

Нагадаємо, раніше хотів в Україну: під Одесою іноземець, який розшукується за вбивство, напав з ножем на прикордонника.

Також Знай.uа писав, що "Хапали за одяг, тягли по землі": в Одесі на ринку жорстко розправилися з в'єтнамськими жінками, - кадри побиття.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Шалені 90-ті" повернулися: майже два десятки чоловіків влаштували киянці "маски-шоу" і вигнали її з квартири.