Трагічний випадок трапився у Єкатеринбурзі, де однорічний хлопчик помер після походу в приватний дитячий садок. Вихователька не вживала жодних заходів бо вважала, що дитина просто втомилася.

Увечері, коли батьки прийшли забирати Аміра, сина їм винесли на руках. На той момент дитина палала від жару та майже не могла рухатися. Вдома батьки помітили на животі дитини незрозумілі плями та негайно викликали швидку.

Дитина померла від менінгіту, фото: Lshot
Дитина померла від менінгіту, фото: Lshot

Коли приїхала перша медична бригада, то лікарі порадити просто збивати температуру. Проте через кілька годин вже інша швидка повезла Аміра в реанімацію.

"Виходить реаніматор і каже, що все погано. Діагноз — менінгококова інфекція, блискавична. Він сказав, що ніяких надій ми не даємо, їдьте додому… Потім дзвонить телефон. Чоловік бере трубку, і йому кажуть: смерть зафіксували". Мама дитини Юлія

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Мама хлопчика повідомила, що санепідемстанція почала перевіряти садок тільки через кілька днів після трагедії. Юлія з чоловіком переконані, що вихователь і медики проявили недбалість, і вже готують позов до прокуратури.

Допис у Telegram-канал, скріншот: Lshot
Допис у Telegram-канал, скріншот: Lshot

Нагадаємо, раніше лікарі-епідеміологи попередили, що Україну накрили чотири штами грипу

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україну накрила потужна епідемія, під прицілом - діти

Також "Знай.ua" писав, що лікарі назвали ідеальний місяць для того, щоб завагітніти