В Італії запровадили цікаву ініціативу — італійці взялися відкривати притулки для розлучених чоловіків, які стали банкрутами. Такі чоловіки входять в категорію так званих "нових бідних".

Причиною стало те, що часто при розлученні в Італії чоловіки залишаються банкрутами. За статистикою, в результаті 60% розлучень спільне житло переходить до дружини, з якої залишаються діти.

Розлучення, фото: gmk
Розлучення, фото: gmk

Крім того, в 94% випадків колишніх чоловіків зобов'язують виплачувати аліменти своїм дітям, що залишилися з колишньою дружиною. Цікаво, що вони повинні робити виплати не лише на дитину, але і на ексдружину.

Така ситуація наштовхнула волонтерів та християнські організації відкривати притулки для збанкрутілих розлучених чоловіків. Проте, у притулках існують обмеження — у цьому місці розлучені чоловіки можуть перебувати максимум рік.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше в ООС повідомили про чергове порушення режиму тиші

Як повідомляв портал "Знай.ua", зіткнення двох літаків ледь не забрало життя пасажирів

Також "Знай.ua" писав, що у Венеції сталася найбільша за понад 50 років повінь