Глава католицької церкви папа Франциск розповів про те, що необхідно нанесення шкоди екології визнати гріхом. Відповідне повідомлення з'явилося в прес-службі Святого престолу.

Мова про свій святий обов'язок по захисту нашого спільного дому" він вимовив після організованої ним асамблеї щодо пожеж в Амазонії, яка тривала 3 тижні. Понтифік вважає, що замислитися про проблеми навколишнього середовища парафіянам допоможе, якщо визначити несвідоме екологічне поведінка як гріх.

Папа Римський Франциск
Папа Римський Франциск

Папа Римський пояснив, що вже на найближче майбутнє заплановано відповідне нововведення. Крім того, він піддав критиці тих політиків, які порушують права циган, ЛГБТ чи євреїв і навіть порівняв їх мови з Гітлером.

При цьому проблема стоїть настільки гостро, що вчені б'ють на сполох і закликають відмовитися від пластику і дбайливо ставиться до ресурсів Землі, адже кожна людина в цьому світі так чи інакше шкодить екології.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Insta-батюшка підкорив мережа, як проповідує парафіянам слуга божий.

Як повідомляв Знай. ua, Ватикан здригнувся від грешности Пап, топ 5 безбожників Риму.

Також Знай. ua писав, що юна гімнастка-рекордсменка з Одещини зірвала овації у Ватикані.