Дружина принца Гаррі Меган Маркл подала документи на отримання британського громадянства ще два роки тому. Однак у неї досі немає паспорта Великобританії.

Дивно, але герцогиня літає по всьому світу в якості представника королівської сім'ї і сама при цьому не є британською підданою. Вона розраховувала отримати громадянство набагато раніше.

Меган Маркл, Instagram
Меган Маркл, Instagram

Меган, за словами її друга, розуміла, що процес оформлення громадянства не буде швидким, однак не розраховувала саме на такий результат. Однак не називають причину, з якої їй так і не вдається отримати громадянство.

В британських таблоїдах, які безліч разів виступали з критикою Маркл, висунули припущення, що це пов'язано зі скандалами навколо Меган.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі порушили багатовікову традицію, королева образиться.

Як повідомляв Знай. ua, чоловік Меган Маркл зробив сенсаційну заяву.

Також Знай. ua писав, що Хілларі Клінтон терміново примчала до Меган Маркл.