Молода чиновниця втратила роботу після того, як виклала свої відверті фотографії на конкурс ″Дівчина року Playboy 2019″.

Колишня співробітниця тюменського уряду Ганна Ануфрієва втратила роботу через участь в конкурсі Playboy. Крім того, дівчина залишилась без квартири. Про це пишуть російські ЗМІ.

У травні мешканка Тюмені вирішила взяти участь в конкурсі на дівчину року, який організував чоловічий журнал Playboy. Після цього стало відомо, що її звільнили з роботи.

Опинившись без роботи, колишня держпрацівниця була змушена продати свою квартиру через фінансові проблеми. Через скандал Ганну відмовляються брати на роботу, відтак вона втратила можливість здійснювати платежі по іпотеці. Про це екс-чиновниця розповіла в своєму Instagram.

Через негатив, який обрушився на дівчину, у неї почалися проблеми зі здоров'ям, а батько припинив з дівчиною спілкуватися.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

А це, власне, ті самі фото, через які "розіп'яли" молоду екс-чиновницю:

Нагадаємо, заступник міністра інфраструктури України Олександра Клітіна отримала свою посаду через ліжко.

Про це стало відомо з фрагменту розмови народних депутатів з "Слуги народу", який Telegram-канал опублікував нардеп Антон Поляків.

"Олександра Клітіна, та сама заступника міністра, яка, судячи з аудіозапису, потрапила на посаду через ліжко. А ви кажете, що тільки через ліфт можна", – розповів він.

Як повідомляв портал Знай.ua, "слуга народу" Роман Іванісов , приховав від ЦВК, що відбував покарання за зґвалтування неповнолітньої.

Також Знай.ua писав, у мережу злили таємну розмову, як "слуги народу" вирішують питання з Нацполіцією