38-річну герцогиню Сассекскую назвали головним костюмером 2019 року. Наряди Меган Маркл викликали найбільший інтерес і попит.

Глобальна пошукова платформа моди Lyst підвела підсумки року. Фахівці протягом цих місяців аналізували виходи в світ відомих людей. Як виявилося, герцогиня задавала світові тенденції моди. Пошук одягу, аксесуарів та взуття, аналогічних тим, які вона носила, збільшився на 216 %.

Меган Маркл обійшла знаменитих модниць — сестер Кардашьян, а також дружину принца Вільяма. Дружина принца Гаррі стала єдиним представником британської королівської сім'ї в першій десятці. Примітно, що Кім Кардашьян та Кейт Міддлтон навіть не увійшли в топ-10. Кетрін удостоїлася тільки 11-го місця, хоча ще в 2017 році вона входила в першу п'ятірку законодавці моди за версією цієї платформи.

Меган Маркл, GettyImages
Меган Маркл, GettyImages

На третій сходинці розташувалася 23-річна актриса Зендая. Четверте місце у 17-річної Біллі Айлиш, яка завдяки незвичайному стилю також стала потужним "дрессором". П'ятий рядок відійшла 27-річної Карді Бі, яка знає, як здивувати і зацікавити публіку.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Кортні і Кім Кардашьян, Pagesix
Кортні і Кім Кардашьян, Pagesix

У першу десятку увійшли також Лисиця Манобан з південнокорейською групи BLACKPINK, Кайлі Дженнер, співачка Lizzo, музикант Гаррі Стайлз і актор Біллі Портер.

Кейт Міддлтон, Getty Images
Кейт Міддлтон, Getty Images

Великий попит викликали п'ять різних суконь-сорочок, які Меган одягала під час африканського туру. Їх продажі зросли на 45 відсотків. Сукня, яку вона одягла в парі з темно-синіми туфлями на зустріч з архієпископом Десмондом Туту, було продано менш ніж за добу.

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон і Меган Маркл - "близнята": королівська сім'я здивувала весь світ, фото.

Також Знай.uа писав, що Меган Маркл і принц Гаррі отримали несподіваного союзника в королівських сварках.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "супер-розумний": сину принца Гаррі і Меган Маркл виповнилося 6 місяців, яким росте малюк.