Син колишнього президента Німеччини Ріхарда фон Вайцзеккера, Фріц фон Вайцзеккер отримав ножове поранення прямо під час лекції. Про це повідомляє RBB.

Лекція проходила як зазвичай увечері 19 листопада. Раптово Вайцзеккера ножем вдарив невідомий чоловік. Врятувати його не вдалося, незважаючи на всі старання лікарів.

Він помер у клініці Schlosspark-Klinik в ніч на 20 листопада. Слухачі лекції змогли затримати злочинця. При цьому повідомляється, що один з них отримав серйозні поранення.

Ріхард фон Вайцзеккер, фото: rbb24.de
Ріхард фон Вайцзеккер, фото: rbb24.de

У поліції Берліна підтвердили, що нападника вдалося затримати. Відповідний пост вони розмістили в Twitter.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На даний момент невідомі мотиви нападника і його особистість.

59-річний Фріц фон Вайцзеккер був завідувачем терапевтичного відділення у приватній клініці Schlosspark-Klinik з 2005 року. Він був сином Ріхарда фон Вайцзеккера, який був федеральним президентом Німеччини в 1984-1994 роках.

Нагадаємо, загибель підлітка в Прилуках отримала загадкове продовження.

Як повідомляв Знай. ua, під Києвом озвірілий чиновник "прокатав" журналістів на капоті.

Також Знай. ua писав, що у Запоріжжі син розправився з батьками і поліз у петлю, сусіди не вірять.