Німецький аукціонний будинок виставив на продаж пам'ятні речі часів нацистської Німеччини. Серед лотів опинилися нашивки на одяг, портсигар Германа Геринга, а також вечірнє плаття коханки лідера нацистської Німеччини Єви Браун.

Торги закриють наприкінці місяця, повідомляє Reuters.

Продають також особисті речі Гітлера — циліндр, гітару і печатку з його ініціалами. Загальна вартість речей становить від 50 до 200 тисяч євро. Відомо, що торги закриють наприкінці місяця.

Адольф Гітлер
Адольф Гітлер

Голова Єврейської асоціації в Європі у свою закликав скасувати аукціон, підкресливши, що все це більше не має історичної цінності, й лоти, ймовірно, будуть придбані тими, хто підтримує нацистську ідеологію.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Але помічник директора аукціонного дому Бернард Патчер зазначив, що зазвичай подібні речі купують багаті музеї з Азії та США. Рідше подібний товар цікавить приватних колекціонерів, або авторів історичних книг.

Нагадаємо, Росія відібрала частину території Естонії: в Прибалтиці гримить міжнародний конфлікт.

Також Знай.uа писав, що Пугачова більше не заспіває? Примадонна налякала всіх, ледве стоїть на ногах і дихає.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що Ґрета Тунберґ - мандрівниця в часі: юну еко-активістку помітили на фотографії 120-річної давності.