Цими днями компанія Tesla представила новий електромобіль - броньований пікап Cybertruck. Щоправда, все пройшло не все так гладенько, як планував Ілон Маск. Відтак, під час того, коли один з помічників хотів продемонструвати міцність скла машини - воно тріснуло.

Як відзначається, презентація безпілотної автівки відбулася в Хоторні, що в штаті Каліфорнія. Так, Маск показав світу своє нове творіння - броньований електромобіль, який виготовлений з надміцної нержавіючої сталі, та з ударостійким склом. Щодо дизайну, то він практично не містить плавних ліній. Обійдеться автовласникам така "краля", яка зможе проїхати 402 км без підзарядки, 39 900 доларів.

Cybertruck, фото - Delo.ua
Cybertruck, фото - Delo.ua

Зауважимо, що презентація не пройшла без конфузу. Відтак, керівник Tesla попросив продемонструвати міцність пікапа - машина витримала удар кувалдою. Коли ж в ударостійке скло кинули металеву кульку, то воно розбилося.

Маск, фото - Вести.Hi-tech
Маск, фото - Вести.Hi-tech

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Не розумію, чому воно розбилося. Під час тестування ми жбурляли в нього гайкові ключі, якось кинули в скло кухонну раковину, і воно витримало", - виправдовувався Маск, а потім підкреслив, що у "досконалості немає меж.

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.