Британські та іноземні ЗМІ вже протягом двох років обговорюють, які взаємини складаються в королівській родині між Кейт Міддлтон і Меган Маркл. За чутками в ЗМІ, обидві герцогині не порозумілися після знайомства, а Меган посварилася з Кейт ще до того, як відбулося її весілля з принцом Гаррі.

Кейт Міддлтон і Меган Маркл, caras.com.mx
Кейт Міддлтон і Меган Маркл, caras.com.mx

За останні пів року Кейт і Меган практично не перетинаються разом на офіційних заходах, хоча раніше вони принаймні намагалися створити вигляд доброзичливих відносин. Британські ЗМІ повідомляли, що коли Меган народила свого первістка - малюка Арчі, це зблизило її з Кейт, яка була не проти допомогти герцогині Сассекській з дитиною.

Однак, за словами інсайдерів, між Кейт і Меган не може бути дружби. Цілком очевидно, що Кейт - дружина майбутнього короля Великобританії, а ось Меган доведеться і далі залишатися на другому плані, що б'є по її самооцінці.

Кейт Міддлтон і Меган Маркл, marieclaire
Кейт Міддлтон і Меган Маркл, marieclaire

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Інсайдери кажуть, що Кейт давно звикла до королівської життя, і на її репутації немає жодної плямочки. Меган важче влитися в ритм життя королівської родини, оскільки вона стала її членом уже дорослою.

Інсайдер повідомляє видання People наступне: "Меган дуже добре розуміє, що Кейт буде королевою, їх ролі дуже зрозумілі. Маркл не вписується в шаблон, тоді як Міддлтон була до неї підготовлена. Меган була повністю сформованою особистістю, коли стала частиною монаршої сім'ї. А Кейт ще вчилася в коледжі, коли почала зустрічатися з однокурсником Вільямом".

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон скасувала найважливіший захід: що сталося.

Також Знай.uа писав, що Меган Маркл більше не народна улюблениця: Кейт Міддлтон вдалося неймовірне.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Кейт Міддлтон дала фору Меган Маркл: занадто відверто для королівського шарму.