37-річні герцогиня і герцог Кембриджські ефектно вийшли у світ. Подружжя відвідало благодійне шоу Royal Variety Performance в лондонському театрі "Палладіум". Кейт Міддлтон вийшла у світ в новій приголомшливій сукні від улюбленого дизайнера.

Британська королівська сім'я незмінно присутня на цьому заході фонду, який опікується Єлизавета II. Організація допомагає літнім артистам, а також діячів сцени, які опинилися у скрутній ситуації або мають проблеми зі здоров'ям.

Кейт і Вільям відвідали благодійний концерт в Лондоні, фото Legion-Media

Кейт Міддлтон і принц Вільям були присутні на Royal Variety Performance втретє. До цього вони з'являлися на концерті в 2014 і 2017 роках. Герцогиня Кембриджська вибрала вечірній сукні від Alexander McQueen. Наряд складався з тілесного низу і верху з гарного чорного мережива. В області декольте був сердцеобразный виріз.

Цікаво, що частина спини виявилася оголеною. Це не на жарт здивувало шанувальників пари. Кейт рідко дозволяє собі вбрання з такими одкровеннями. Оксамитова окантовка зверху і в області талії надала сукні особливу чарівність і елегантність. Нове вбрання творіння відомого бренду підкреслило струнку фігуру мами трьох королівських дітей.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон і Меган Маркл - "близнята": королівська сім'я здивувала весь світ, фото.

Також Знай.uа писав, що Меган Маркл і принц Гаррі отримали несподіваного союзника в королівських сварках.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "супер-розумний": сину принца Гаррі і Меган Маркл виповнилося 6 місяців, яким росте малюк.