Важко не помітити величезну обручку з сапфіру Кейт Міддлтон - як і її веллійську золоту обручку - але ви помітили її третє кільце?

Королівські шанувальники помітили, що герцогиня Кембриджська насправді на своєму пальці носить три ювелірні вироби, а також біле золото, оброблене діамантами, пише видання The Sun.

Кейт Міддлтон і донька Шарлотта, Goss.ie
Кейт Міддлтон і донька Шарлотта, Goss.ie

Герцогиня Кембриджська насправді носить три кільця. Діамантове кільце Вічності з діамантом - в розмірі 995 фунтів стерлінгів вважається подарунком принца Вільяма після народження принца Джорджа - якому вже зараз шість років. Алмазне кільце 0,23 карата - поруч із весільною обручкою Кейт, яка виготовлена ​​з валлійського золота. Делікатний стиль важко помітити порівняно з величезним сапфіром для заручин 37-річної Кейт, який колись належав принцесі Діані.

Кейт Міддлтон і принца Вільяма і їх діти, Forbes
Кейт Міддлтон і принца Вільяма і їх діти, Forbes

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вважається, що Вільям вручив Кейт ще одне кільце, поки вони були в університеті. Ддіамантове кільце - не єдиний стиль, який Вільгельм обдаровував Кейт. Вважається, що герцог подарував дружині красивий перстень з рожевого золота, коли вони навчалися в св. Андрія, в перші роки їхніх стосунків.

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон скасувала найважливіший захід: що сталося.

Також Знай.uа писав, що Меган Маркл більше не народна улюблениця: Кейт Міддлтон вдалося неймовірне.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Кейт Міддлтон дала фору Меган Маркл: занадто відверто для королівського шарму.