93-річна королева Великобританії Єлизавета II відкрила нову штаб-квартиру Королівського товариства філателістів в Лондоні. Організація, яка знаходиться під патронатом Її Величності, відзначила свій 150-річний ювілей.

У вівторок, 26 листопада, Королева Єлизавета II прибула в штаб-квартиру Королівського товариства філателістів - найстаріше в світі об'єднання колекціонерів поштових марок, засноване в 1869 році.

Для свого візиту королева вибрала яскраве бірюзове вбрання. На голові у Єлизавети II був капелюшок такого ж кольору, прикрашений пелюстками. Допвнила свій образ Її величність невеликою брошкою з діамантами і смарагдом. А на шиї і в вухах королеви були її улюблені прикраси з перлів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Королеві показали найцікавіші марки, виставлені на вітринах, і розповіли їхню історію. У бесіді з колекціонерами Єлизавета вразила їх своїми знаннями в цій області.

Єлизавета II також підписала книгу відвідувачів. Її Величність перебувала в прекрасному настрої і жартувала з філателістами.

Королеві показали нове видання 150-річної історії організації і її величність підписала один з примірників. Філателісти подарували і королеві примірник, на що Єлизавета ІІ зазначила, що він такий самий, як і той, що їй показали.

"Так, точно такий самий, але без вашого підпису", - пожартували філателісти.

"Не переймайтеся", - відповіла жартом на жарт королева.

Єлизавета ІІ також зауважила, що книга досить важка. На що філателісти віджартувались, що вони відомі великими книгами.

Фотографи зловили усмішку на обличчі королеви.

Нагадаємо, Королева Єлизавета II відмовилася від корони

Як повідомляв портал Знай.ua, королева Єлизавета відмовилася від хутряного одягу.

Також Знай.ua писав, життя Єлизавети ІІ у небезпеці: люди зі зброєю оточили Букінгемський палац