Відомо, що водій вантажівки-рефрижератора, в якій загинули 39 людей, визнав у суді в понеділок, 25 листопада, що займався перевезенням нелегальних мігрантів у Великобританії приблизно 1,5 року.

Так, 25-річний Мо Робінсон з Північної Ірландії на судовому засіданні визнав себе винним в організації нелегальної міграції в Британію.

Мо Робінсон

Можливо цей канал був частиною глобальної мережі.

Чоловік розповів, що брав участь у незаконній діяльності з 1 травня 2018 року до 24 жовтня 2019 року. Слід зазначити, що саме в цей день його заарештували за підозрою в причетності до загибелі людей у вантажівці в Ессексі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Робінсон визнав, що за свою діяльність отримував гроші кримінального походження.

Більш того, до загибелі мігрантів, чоловікові також інкримінують організацію нелегальної міграції та контрабанди.

Вантажівка з 39 тілами

Також разом з ним у цій справі проходить 23-річний Крістофер Кеннеді. Його звинувачують в організації нелегальної міграції людей в Британії.

До того ж, під заставу випустили ще 3 осіб, яких затримали за підозрою в причетності до даного злочину.

Вантажівка-рефрижератор з тілами 39 осіб, за кермом якого перебував Робінсон, була виявлена в промисловій зоні міста Грейс наприкінці жовтня 2019 року.

Загиблими виявилися чоловіки (31) і жінки (8), серед яких були і неповнолітні. Всі вони були громадянами В'єтнаму.

Вантажівка з 39 тілами

Нагадаємо, що на Київщині сталася страшна ДТП за участю легкового автомобіля і пасажирського автобуса. Отже, останній влетів в авто і практично зніс його з дороги.

Як повідомляв портал Знай.ua, дитячий омбудсмен Микола Кулеба 24 листопада потрапив у жахливу ДТП в Чабанах Київської області. В результаті автомобільної аварії серйозно постраждали його діти — старший син Тимофій і 10-річний Єлисей.

Також портал Знай.ua писав, що на трасі "Київ – Одеса" сталася аварія, у якій постраждали 11 транспортних засобів і троє людей.