В резиденції Кейт Міддлтон і принца Вільяма, Кенсингтонському палаці, з'явиться новий освітній центр, про що розповіли представники палацу. Частина будинку королівська пара планує віддати дітям і молоді.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото peopletalk
Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото peopletalk

Освітній центр для тих дітей, які цікавляться історією монаршої сім'ї та королівською спадщиною Великобританії, відкриють біля оранжереї королеви Анни. У навчальній програмі збираються розповідати про те, як змінювалася британська монархія протягом останньої тисячі років, а також як змінювалися з часом королівські традиції.

В Кенсингтонському палаці відкриють новий вчений центр, AP
В Кенсингтонському палаці відкриють новий вчений центр, AP

План будівництва освітнього центру вже підготовили. У будівлі буде два поверхи, а крім навчальних приміщень вирішили побудувати ще ресторан, місця для чаювання, простору відкриту терасу і офісні приміщення для працівників центру.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Між оранжереєю і будинком Кейт Міддлтон і принца Вільяма розіб'ють сад. У майбутньому цей центр зможуть відвідувати і троє дітей герцогів Кембриджських - принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї.

Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми, Press Association
Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми, Press Association

Інсайдер з оточення королівської пари розповідає:

"Для них освіта — це дуже важлива річ. Вони хочуть мати можливість навчати дітей історії монархії. Вільям і Кейт дуже схожі на зразок королівської сім'ї. Наявність нового центру тут буде ідеальним фоном для студентів, щоб пізнати цю частину історії країни. Через цей проект вони намагаються донести позитивний посил. За це їх і цінують у суспільстві".

Проект майбутнього освітнього центру називається Kensington Palace Orangery.

"В рамках цього проекту ми проводимо життєво важливі природоохоронні роботи, які, як ми сподіваємося, проллють нове світло на захоплююче минуле будівлі. Ми також створимо новий сад, з'єднує оранжерею з палацом, для відвідувачів і гостей парку", - повідомляє інсайдер.

"Це буде абсолютно безпечно для дітей середовище", - повідомляє директор з планування Кенсінгтонського палацу Сью Фостер.

Нагадаємо, раніше британці відмовилися утримувати Меган Маркл: апетити дружини принца Гаррі виявилися непідйомними.

Також Знай.uа писав про три талісмани Кейт Міддлтон: у головної конкурентки Меган Маркл помітили....

Ще Портал Знай.uа повідомляв, за що Меган Маркл недолюблює Кейт Міддлтон.