Меган Маркл підтвердила, що її постійно "протиставляють" Кейт Міддлтон. Інсайдер з королівської сім'ї повідомляє, що герцогиня сприймає ситуацію зі своєю невісткою як "складну".

Меган Меркал, Evening Standard
Меган Меркал, Evening Standard

Інсайдер розповів, що Меган і Кейт йдуть "різними шляхами". Він пояснює: "Меган дуже добре розуміє, що Кейт буде королевою, їх ролі дуже зрозумілі. Маркл не вписується в шаблон, тоді як Міддлтон була до неї підготовлена. Складно те, що їх постійно протиставляють один одному. Їм обом важко від цього. У Меган своє життя, а у Кейт своє".

Замість того, щоб сваритися один з одним, джерело повідомляє, що обидві жінки займаються своїми особистими справами.

Кейт Міддлтон і Меган Маркл, AP
Кейт Міддлтон і Меган Маркл, AP

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чутки про сварку між Кейт Міддлтон і Меган Маркл з'являються все новіші кожен день вже протягом двох років. У британських та іноземних ЗМІ журналісти постійно будують здогадки, який стався розлад в королівській родині. Деякі вважають, що Меган може заздрити Кейт, оскільки принц Вільям, чоловік Кейт, найімовірніше стане королем, а вона сама - королевою. Існують джерела, які стверджують, що Меган засмучує бути завжди другою після Кейт, і це б'є по її самооцінці.

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон скасувала найважливіший захід: що сталося.

Також Знай.uа писав, що Меган Маркл більше не народна улюблениця: Кейт Міддлтон вдалося неймовірне.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Кейт Міддлтон дала фору Меган Маркл: занадто відверто для королівського шарму.