37-річний принц Вільям втрутився в скандал з своїм дядьком, 59-річним принцом Ендрю. Чоловік Кейт Міддлтон розмовляв з королевою Великобританії про подальшу долю герцога Йоркського.

Після виходу інтерв'ю журналістці BBC Емілі Мейтлис для сина королеви настали темні часи. Його висловлювання про дружбу з американським фінансистом Джеффрі Епштейном стали резонансними.

Єлизавета II, фото Instagram

Наслідки не змусили себе довго чекати. Єлизавета II прийняла рішення усунути свого сина від виконання королівських обов'язків і позбавити його зарплати.

У інтерв'ю британському каналу BBC зруйнувало життя одного із синів британської королеви. Одкровення 59-річного принца Ендрю про його дружбу з фінансистом, звинуваченого в педофілії, викликало шалений резонанс серед громадськості і спричинило серйозні наслідки. Її Величність королева позбавила сина не лише звання, але і платні. А тепер стало відомо, що таке рішення королева прийняла не самостійно.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомило видання Daily Mail, принц Вільям зробив все, щоб добитися безпрецедентного відсторонення принца Ендрю через секс-скандал.

Кейт Міддлтон і принца Вільяма і їх діти, Forbes
Кейт Міддлтон і принца Вільяма і їх діти, Forbes

Цікаво, що Вільям вже не раз демонстрував свою готовність стати королем і проявляв ініціативу в складних ситуаціях.

Нагадаємо, раніше дочка Кейт Міддлтон і принца Вільяма образили в прямому ефірі, батьки не стали мовчати: "ти сказав...".

Також Знай.uа писав, що Меган Маркл більше не народна улюблениця: Кейт Міддлтон вдалося неймовірне.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Меган Маркл переплюнула Кайлі Дженнер і Кейт Міддлтон в модному рейтингу: по-королівськи.