Принцеса Шарлотта - донька Кейт Міддлтон і принца Вільяма у 2019 році відправилася в школу в перший клас. Іноземні ЗМІ облетіли фотографії, на яких дівчинка в присутності батьків тисне руку вчительки в перший день навчання.

Кейт Міддлтон і принца Вільяма і їх діти, РА
Кейт Міддлтон і принца Вільяма і їх діти, РА

Грег Джеймс, британський радіоведучий на BBC 1, образливо прокоментував цю фотографію під час ефіру, і його слова не пройшли повз королівської сім'ї, повідомляє The Mirror. Джеймс розповідає:

"Вони (Кейт і Вільям, - ред.) слухали (його програму на радіо, - ред.) в той ранок, коли Шарлотта пішла в школу. Під час ефіру я побачив фото і сказав: "Та хто взагалі тисне руку вчителеві у перший шкільний день?"

Грег Джеймс, NewsGroove Uk
Грег Джеймс, NewsGroove Uk

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Через кілька тижнів після ефіру, Грег Джеймс відправився з іншими співробітниками радіо в Кенсінгтонський палац, де зустрівся з королівською родиною. Чого він не очікував, так це що йому доведеться виправдатися за коментар до фотографії маленької Шарлотти. Джеймс розповідає, як перетнувся з Кейт Міддлтон і принцом Вільямом:

"Вони сказали: "Ми слухали радіо в той ранок, коли Шарлотта пішла в школу, і ми хочемо поговорити про те, що ти сказав про рукостискання..." І я такий: "О Господи!". Виявилося, вони чули, як я сказав, що школа дуже елітарна, раз доводиться тиснути руки вчителями кожен день. Школи в мій час були не такі. Було досить просто усмішки".

Кейт Міддлтон і принца Вільяма і їх діти, Forbes
Кейт Міддлтон і принца Вільяма і їх діти, Forbes

Грег Джеймс додав з надією, що конфлікт після розмови був вичерпаний: "Я впевнений, що все в порядку".

Нагадаємо, раніше Меган Маркл більше не народна улюблениця: Кейт Міддлтон вдалося неймовірне.

Також Знай.uа писав, що Кейт Міддлтон дала фору Меган Маркл: занадто відверто для королівського шарму.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Міддлтон помітили на знімку 50-річної давності: унікальний кадр, що потряс світ.