Цими днями в мережі з'явилося унікальне фото, на якому зображений дідусь Кейт Міддлтон разом з принцом Філіпом. Знімок був зроблений ще у 1962 році, задовго до народження Вільяма. Тоді герої фотографії і не могли здогадуватися, що у них з'являться спільні правнуки, пише видання Daily Mail.

Дідусь Міддлтон фото - Associated pres
Дідусь Міддлтон фото - Associated pres

Як відзначається, ще тоді капітан Пітер Міддлтон служив в Королівських ВПС та був другим пілотом екіпажу, який перевозив принца Філіпа під час його поїздки по країнах Південної Америки. Відтак, 42-річний Пітер і 41-річний Філіп разом зробили 49 перельотів.

Дідусь Міддлтон фото - Associated pres
Дідусь Міддлтон фото - Associated pres

Нараз ж принцу 98 років, а Пітер помер ще у віці 90 років в 2010 році. Зауважимо, що сталося це за лічені дні до того, як Кейт і Вільям оголосили про свої заручини. Майбутні герцог і герцогиня Кембриджські разом були на його похоронах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон і Меган Маркл - "близнята": королівська сім'я здивувала весь світ, фото.

Також Знай.uа писав, що Меган Маркл і принц Гаррі отримали несподіваного союзника в королівських сварках.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "супер-розумний": сину принца Гаррі і Меган Маркл виповнилося 6 місяців, яким росте малюк.