Принц Вільям і Кейт Міддлтон часто відвідують благодійні заходи і вечірки разом, але буває і так, що і порізно. І коли вони удвох на публіці, то ніколи не дозволяють собі ніяких ніжностей, навіть за руку не тримаються, адже герцог Кембриджський претендує на британський престол, а значить повинен виконувати протокол. Але нещодавно принц Вільям таки проштрафився.

Принц Вільям і Рита Ора, Harpers Bazaar
Принц Вільям і Рита Ора, Harpers Bazaar

Герцог відвідав ювілейний вечір благодійної організації Centrepoint, яка займається допомогою бездомним молодим людям. Туди він прийшов без дружини Кейт, і мабуть, тому дозволив собі дещо заборонене. Річ у тому, що Вільям прийшов на захід в елегантному вбранні, головним акцентом якого став зелений оксамитовий піджак. Щоб зробити комплімент до принца підійшла співачка Рита Ора. Вона розхвалила монарха, чим порушила протокол, однак Вільям прийняв її компліменти, сказавши: "Іноді нам можна приймати похвалу". А потім ще й палко поцілував співачку в щічку.

Принц Вільям і Рита Ора, Harpers Bazaar
Принц Вільям і Рита Ора, Harpers Bazaar

Нагадаємо, Королева Єлизавета II втрутилася у відносини між Гаррі та Вільямом.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як Кейт Міддлтон готується стати королевою.

Також портал "Знай.ua" писав, що між Кейт Міддлтон і Меган Маркл пробігла чорна кішка.