У 2019 герцога Кембриджського, принца Вільяма висунули на премію The Celebrity Dad of the Year Award 2019 ("Знаменитий батько року 2019")

Про це пише видання Hello.

Британский принц Вільям знає, як бути ідеальним батьком і прикладом для трьох своїх дітей — 5-річного принца Джорджа, 4-річної принцеси Шарлотти і однорічного Луї. У цьому році герцога Кембриджського висунули на премію The Celebrity Dad of the Year Award 2019 ("Знаменитий батько року 2019").

королівська родина

У списку зіркових татусів - номінантів на престижну премію актор Денні Дайер, олімпійський призер Тім Дейлі, зірка YouTube Джонатан Саккон Джолі і британський телеведучий Деклан Доннеллі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На думку джерела, принц Вільям заслуговує бути принаймні висунутим на звання "Батько року". Він не тільки є турботливим татом сам по собі, але також багато часу проводить, допомагаючи іншим сім'ям у вихованні дітей і ділячись своїм досвідом з британськими сім'ями.

"Новонароджені малюки такі крихітні, що за них просто страшно. Постійно переживаєш: чи впораюся я" - визнавався Вільям недавньому інтерв'ю.

Як стало відомо, він з дружиною Кейт Міддлтон виховують своїх дітей без прив'язки до монаршему титулу.

Кейт Міддлтон

"Ми звичайнісінька сім'я", - відзначає Вільям.

Маленький Джордж поки не знає, що коли-небудь стане королем. Зараз головне для нього - це щасливе дитинство, а батьки мають забезпечити йому належне виховання та навчання.

Напевно Вільяму є що порадити своєму братові та невістці, які 6 травня стали батьками вперше.

Вільям стверджує, що з нетерпінням чекає можливості поняньчити племінника.

"Я дуже схвильований і не можу дочекатися, коли зможу привітати свого брата в якості батька" — говорить принц.

Нагадаємо, герцоги Кембриджські вперше зустрілись із племінником.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл може порушити одну з найстаріших королівських традицій.

Також Знай.ua писав про те, що Принц Уильям и Меган Маркл спасать британцев: на кону – жизнь тысяч людей.