Принц Вільям і Кейт Міддлтон не відносяться до любителям показувати ніжні почуття один до одного на публіці. Однак, невербальні жести між ними все одно не можуть сховатися від пильного ока профільних фахівців.

Так, Ілля Аніщенко, російський експерт з брехні та жестів, вивчив взаємовідносини королівської пари і розповів свою точку зору про шлюб:

"Ця пара, на відміну від Гаррі і Меган, не так відкрито показує свої почуття на публіці. Вільям і Кейт рідко тримаються за руки і не особливо "липнуть" один до одного, але все одно кидається в очі, що у них все добре у стосунках. Широкі посмішки, жарти, дотики, постійне копіювання один одного — жодного разу за весь час спостереження не помітив на їхніх обличчях або в їх позах чогось негативного."

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Аніщенко зазначив, що Кейт практично весь час намагається триматися позаду чоловіка. Принц Вільям першим вітається, першим заходить у приміщення і т. д. На погляд Аніщенко, Кейт подобається таке становище і ніяк її не засмучує.

Весілля Кейт і Принца Вільяма відбулося 29 квітня 2011 року і за минуле десятиліття було наймасштабнішим заходом. Донині ніхто не зміг обігнати ту кількість інтересу й уваги, яка була прикута до королівської сім'ї.

Нагадаємо, раніше син Меган Маркл і принца Гаррі виявився схожим на зіркового родича: як дві краплі води.

Також Знай.uа писав, що принцеса Шарлотта – копія Єлизавети II: дочку Кейт Міддлтон не відрізнити від королеви, фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Меган Маркл розповніла до невпізнання, від красуні-актриси не залишилося і сліду: британці в гніві.