Герцогиня Кембріджська Кейт Міддлтон вважається однією з головних світових ікон стилю, адже кожен її вихід прорахований до дрібниць. Проте, так було не завжди, адже коли у 2005-му Кейт стала нареченою принца Вільяма, вона вибирала досить сумнівні вбрання.

Так, з перших днів заміжжя і по сьогоднішній день, стиль Кейт сильно змінився. На початку шляху герцогиня могла дозволити собі відкрити плечі, зараз вона виходить виключно у закритих вбраннях. Вона стала одягати більше брючних костюмів і спідниць-олівець.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Що стосується макіяжу, Міддлтон практично завжди віддавала переваги натурального мейк-апу. Як правило, її можна побачити з підведеними очима, рівним тоном шкіри і губами нейтрального тону.

Розкішне волосся герцогині теж зазнало змін. На початку заміжжя Кейт могла дозволити собі експерименти з тоном і чубчиком, але потім зупинилася на натуральному каштановому волоссі середньої довжини.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі не на жарт розлютили королеву, вони тепер ніхто.

Як повідомляв Знай.иа, Кейт Міддлтон запідозрили у четвертій вагітності.

Також Знай.ua писав, Кейт Міддлтон надихнула Меган Маркл кардинально змінити життя.