Підприємець з американського штату Флорида Ерік Голм, дитинство та юні роки якого пройшли у бідності, провів благодійну акцію "Допомога від щирого серця". Чоловік разом з Армією порятунку 28 листопада безкоштовно нагодував понад 15 тисяч людей віком понад 27 років.

Ерік Голм зізнався, що багато років тому й сам їв завдяки Армії порятунку на День подяки. Проте чоловіку вдалося вибратися зі злиднів і зараз він є власником і президентом Metro Corral Partners, групи ресторанів Golden Corral на південному сході США.

День подяки, ілюстрація: REUTERS
День подяки, ілюстрація: REUTERS

В рамках проекту "Допомога від щирого серця", починаючи з 1992 року було подано понад 500 тисяч страв. Зараз в акції беруть участь 19 підприємств, некомерційні організації та поліція округу Оранж. В результаті цього року понад тисяча добровольців готували 20 тисяч страв та обслуговували нужденних.

День подяки є державним святом у США, яким відзначають перший урожай, зібраний пілігримами із Плімутської колонії у 1621 році після голодної зими в Новому Світі.

Нагадаємо, раніше ошаліла дружка на весіллі замінила тамаду: черепиця так і летіла з даху, епічне відео

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меркель впала на очах у всіх: реакції канцлера позаздрить навіть Зеленський

Також "Знай.ua" писав, що стародавні піраміди Єгипту розкрили таємницю "чорного саркофага", такого ще ніхто не бачив: історичні кадри