Відома каліфорнійська компанія Apple вляпалася в гучний скандал. Все через те, що в програмі "Погода" купертинці поставили позначку на анексованому Криму — Російська Федерація. У зв'язку зі скандалом Apple задумала провести так званий аудит політики позначення "спірних територій".

Так, прес-секретар корпорації Труді Мюллер заявила, що результати аудиту можуть спричинити за собою зміни в політиці купертинців, повідомляє видання U. S. News.

Apple, 112 Україна
Apple, 112 Україна

"Ми розглядаємо міжнародне право, а також відповідні закони США та інших країн перед тим, як прийняти рішення про позначення територій Maps і вносимо зміни, якщо цього вимагає закон", – повідомила Труді Мюллер.

За інформацією прес-секретаря, співробітники корпорації приступили до роботи над тестовим вивченням питання про майбутнє позначення "спірних кордонів" у багатьох додатках Apple. Компанія почне вносити зміни від результатів аналізу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Apple AirPods б'ють усі рекорди: Тім Кук похвалився продажами.

Як повідомляв Знай.uа Samsung докладе руку до виробництва iPhone 12.

Знай.uа писав, студент перетворив iPhone на повноцінний iPod з фірмовими фішками: відео.