У поселенні Роннебю, що у Швеції, загинув пілот гвинтового літака, який впав у сад одного із місцевих будинків. Про це повідомляє тамтешня поліція.

Як відзначається, трагедія сталася близько четвертої години дня. Відтак, літак DA20 впав у сад одного із будинків, а потім загорівся.

"Невеликий гвинтовий літак зазнав аварії в саду будинку житлового району в Роннебю, в якому проживає близько 13 тисячі осіб", - повідомляє поліція.

Падіння літака в Швеції, фото - thelocal
Падіння літака в Швеції, фото - thelocal

Вже на місці рятувальники не зуміли врятувати ні пілота, ні самий літак, який згорів вщент. Наразі невідомо, чому літак зазнав катастрофи. Підкреслюється, що в результаті катастрофи ніхто більше не постраждав.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що аварійна посадка літака в США мало не забрала життя десятка людей. Відтак, на борту перебувало 42 людини, одна у результаті аварійної посадки загибла, двоє серйозно постраждали, ще 10 осіб перебувають у лікарні.

Також Знай.uа писав, що у Німеччині розбився американський винищувач F-16: перші кадри.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про авіакатастрофу АН-12 під Львовом: слідство "заблукало" в трьох версіях.