Пітерського історика Олега Соколова, який убив і розчленував свою молоду коханку, доправили у психіатричну лікарню московського слідчого ізолятора "Бутирка". Соколова перевезли до Москви з метою обстеження.

63-річного історика перевели з Санкт-Петербурга до Москви. Про це повідомляє місцева преса з посиланням на члена столичної Громадської спостережної комісії Москви Єву Меркачову.

Олег Соколов, фото: ТАСС
Олег Соколов, фото: ТАСС

Повідомляється, що Соколова помістили у камеру разом з обвинуваченим у насильницьких діях сексуального характеру. Крім того, адвокат історика Олександр Почуев також повідомив, що його підзахисний був доставлений з Санкт-Петербурга до Москви для проходження психіатричної експертизи.

Раніше стало відомо, що пітерського історика, який після жорстокого вбивства розчленував свою юну коханку, вже судили за загибель людини. Навіть більше, колишня коханка Соколова розповідала, що він хотів її вбити. Виявилося, що божевільний історик протягом години катував її, прив'язавши до стільця і включивши праску.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Олег Соколов, фото: РИА Новости
Олег Соколов, фото: РИА Новости

Жорстока розправа над 24-річною Анастасією Єщенко сталася вночі 8 листопада. Доцент історичного факультету Спбду вбив дівчину уві сні. Повідомляється, що після конфлікту Анастасія лягла спати, а Соколов декілька разів вистрелив їй у скроню.

Нагадаємо, раніше божевільний історик Соколов намагався покінчити з собою під час слідчого експерименту: адвокат розповів подробиці

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, як саме історик Соколов убив молоду студентку: нові подробиці викликають жах

Також "Знай.ua" писав, що розповіли про другу жертву душогуба-історика Соколова: "Прив'язав до стільця і включив праску"