Російський актор Станіслав Садальський у своєму Instagram розповів шанувальникам, що півтора роки тому він публікував відео про доцента СпбДУ Олега Соколова, судах з ним, а також про катування іншої студентки, яке відбулося 11 років тому.

"Соколов протягом години катував її, прив'язавши до стільця і включивши праску. Методично бив, піднімав за вуха і волосся разом зі стільцем, погрожував, що вб'є", - написав Садальський.

Олег Соколов, фото: penza-online
Олег Соколов, фото: penza-online

Як повідомив артист, її справа до суду так і не дійшла, хоча заяву і результати медичного висновку про крововиливи у зв'язки, побої і струс мозку були додані. А тепер дійшло до того, що Соколов розчленував іншу дівчину.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, ким був історик-маніяк Соколов із комплексом Наполеона до страшного злочину.

Як повідомляв портал Знай.uа, доцента СпбДУ Олега Соколова звинуватили у вбивстві своєї співмешканки та студентки Анастасії Єщенко. На засіданні суду він розплакався, відео одразу ж з'явилося в мережі.

Також портал Знай.uа писав, що за кілька років до моторошного вбивства, вже була історія про катування коханки студентки.