Меган Маркл залишилася без своєї королівської помічниці, яку приставила до герцогині Сассекської сама королева Єлизавета. Саманта Коен пішла у відставку після скандалу з приватними перельотами герцогів Сассекських. Про це пише таблоїд The Sun.

Особиста секретарка Меган пышла через зловживання королівським подружжям перельотами на приватних літаках, за які їх різко розкритикували в мережі.

Меган Маркл, фото: Eхpress
Меган Маркл, фото: Eхpress

Зараз Саманта Коен вже влаштувалася на нову роботу, яка не пов'язана з королівською родиною. Тепер вона буде працювати в благодійній організації Cool Earth, яка займається проблемами екології, зокрема пов'язаної з скороченням викидів вуглецю, що відбувається саме після приватних перельотів.

Меган Маркл, фото - Jauns.lv
Меган Маркл, фото - Jauns.lv

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Меган, яка зараз з чоловіком знаходиться у шеститижневій відпустці з чоловіком, в свою чергу змушена буде шукати нового співробітника.

Меган Маркл и принц Гарри, Instagram
Меган Маркл і принц Гаррі, Instagram

Слід нагадати, що Саманта довше всіх пропрацювала на своїй посаді, але ще півроку тому говорила про своє бажання змінити роботу. Саманта хотіла дочекатися, коли син Меган Арчі трохи підросте, щоб герцогині було простіше справлятися з обов'язками і шукати нову помічницю.

Нагадаємо, шанувальники переконані, що Меган Маркл налаштована на нову дитину після однієї підказки

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі задумалися про поповнення в родині

Також "Знай.ua" писав, що Маркл після пологів дуже погладшала, принц Гаррі не стримався