Дружина принца Гаррі герцогиня Сассекська Меган Маркл нещодавно народила сина Арчі. Однак після пологів Меган ще не вдалося повернути форму, яку вона мала до вагітності. Подейкують навіть, що Маркл знову вагітна через її фігуру.

Так нещодавно Меган Маркл і принц Гаррі відвідали щорічну церемонію WellChild Awards, яка підтримує хворих дітей, фахівців в області охорони здоров'я, а також волонтерські організації та ініціативи. В рамках церемонії вони встигли поспілкуватися з кількома її учасниками. Тоді принц Гаррі прокоментував фігуру дружини.

Зокрема, Гаррі та Меган поговорили з 10-річною дівчинкою Еммі і її мамою Євою. Єва розповіла журналістам, як пройшла їх розмова.

"Вони були дуже милі. Я сказала герцогині, що вона виглядає просто приголомшливо після народження дитини. Тут Гаррі подивився на неї й сказав: "Ось бачиш! Я ж тобі казав". Вони показали мені дуже простими", – зазначила Єва.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

Герцог Сассекский також розповів, як батьківство вплинуло на нього: "Я пам'ятаю ті дні, коли я міцно стискав руку Меган під час різних церемоній. Тоді ми обидва думали про те, як це – стати батьками. Ба більше, ми думали про те, як нам докласти всі зусилля для того, щоб захистити нашу дитину і допомогти їй, якщо вона з народження зіткнеться з труднощами або захворіє з часом. І тепер, ставши батьком, перебуваючи тут і спілкуючись з усіма вами, я відчуваю те, чого не відчував, поки у мене не з'явився дитина".

Нагадаємо, що батько Меган Маркл пояснив, навіщо віддав пресі лист від доньки: "Я змушений захищати себе".

Як повідомляв портал "Знай.ua", принцеса Беатріс відставила ревнощі і запросила на весілля несподіваних гостей: внучка Єлизавети ІІ показала приклад всьому світу.

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл і принц Гаррі вирішили назавжди втекти з Великобританії: стало відомо, куди.