Герцогиня Сасекська Меган Маркл вирішила все кинути і поїхати з Великобританії в іншу країну. Подейкують, що вона втомилася від громадського тиску і хоче на деякий час сховатися від усіх.

"Хвиля" передає, що принц Гаррі і Меган Маркл, втомлені від Туманного Альбона, переїжджають до Канади.

Меган Маркл
Меган Маркл

Герцоги Сасекські вважають, що саме в цій країні зможуть нормально виховати свого сина Арчі, не відволікаючись на постійний тиск з боку журналістів і звичайних британців.

Багато хто вважає, що таке рішення подружжя прийняло через надмірну увагу журналістів до особистості Маркл. Останнім часом вона не могла нормально жити, так як кожен її крок був під прицілом фотокамер. У якийсь момент вона зрозуміла, що більше так не може.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

принц Гаррі і Меган Маркл
принц Гаррі і Меган Маркл

Цей факт дуже перелякав королівську родину і змусив прийняти радикальні заходи.

Нагадаємо, що вперше за 13 років члени британської королівської родини герцог і герцогиня Кембриджські - відвідають Пакистан.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина принца Гаррі герцогиня Сасекська Меган Маркл нещодавно народила сина Арчі. Хлопчикові ще немає і пів року, однак подейкують, що Вона знову вагітна.

Також портал Знай.uа писав, що днями королівське подружжя Принц Вільям і Кейт Міддлтон провели закриту нараду в Кенсингтонському палаці, де зустрілися з мільярдером Біллом Гейтсом.